EN
 
Скопје
,  Водно, 
55 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

350 €


 

Скопје
,  Водно, 
100 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

700 €


 

Скопје
,  Водно, 
140 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

950 €


 

Скопје
,  Водно, 
40 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

300 €


 

Скопје
,  Центар, 
77 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

300 €


 

Скопје
,  Дебар Маало, 
77 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

300 €


 

Скопје
,  Црниче, 
110 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

550 €


 

Скопје
,  Аеродром, 
95 m2

за продажба

Стан


Цена:  

1100 €